Nyheter och Lunnablad

Arbetsdag 21 november

Nu är det dags att göra vinterfint på Lunna. Kommande söndag den 21/11 bjuder vi in alla medlemmar och vänner till arbetsdag.
De flesta av arbetsuppgifterna kommer att ske inomhus, i klubbhuset och stallet. Vi bjuder alla deltagare på något enkelt att äta, fika och korvgrillning.
Anmäl dig gärna till arbetsdagen senast torsdagen den 18 november. Detta för att vi ska veta ungefär hur många som kommer. När du anmäler dig, ange eventuella allergier mm. Anmäl dig via mail till teresa@lunnaridklubb.se

Inbjudan arbetsdag

Mmmmarabou klubbkakan

Nu säljer vi Marabou Klubbkakan till förmån för vår klubb.
Mmmmmmumsigt! Förpackningen har vår logga på!

Du beställer via ett formulär (på google) där du fyller i vilken sort och antal.

Vi säljer mjölkchoklad i vanlig 100g förpackning och Hjärtan i ask (165g).
Maraboukaka mjölkchoklad 100g – 25kr/st
Marabouhjärta 165g – 69kr/st

Sista datum att beställa är 15/11-2021
Beställningen hämtas ut på klubben och du betalar när du hämtar (Swish).

Ledsagarkurs 9 september

9 september kl 9–11
Du som följer med och ledsagar elever hos oss är varmt välkommen på en ledsagarkurs. Vi går igenom säkerhet med häst och gör även praktiska övningar.
Du får lära dig att
• ta hand om hästen före/efter lektion
• hjälpa till under lektion
• leda häst
Anmäl snarast till kursledare Emelie: emelie@lunnaridklubb.se
Pris 100 kr

Öppet stall

Välkomna till oss på öppet stall söndag 12 september 11-13.
Alla välkomna att köpa fika, gå poängpromenad och prova att sitta på en häst (ponnyridning).

Tänk på att hålla lite avstånd mellan sällskapen om det är möjligt när ni ska köpa fika eller rida till exempel.

Vi ses väl? 🙂

Arbetsdag 29 augusti

Välkommen på arbetsdag

Söndagen den 29 augusti mellan 10 och 16

Hösten har kommit och vi behöver röja och göra fint på Lunna.
Söndagen den 29 augusti bjuder vi in alla medlemmar och vänner till arbets­dag mellan klockan 10.00 och 16.00. Det kommer att finnas upp­gifter för alla!

Vi bjuder alla deltagare på något enkelt att äta – fika och korv­grillning.
Anmäl dig till arbets­dagen senast fredagen den 27 augusti. När du anmäler dig, ange eventuella allergier mm.
Anmäl dig via mail till teresa@lunnaridklubb.se Ta gärna med redskap och arbetshandskar.
Har du röjsåg är det välkommet!

Vi ser fram emot en trevlig dag med gemen­skap och arbete i höstsol. Tack för att ni vill hjälpa till att hålla Lunna Ridklubb fin och välvårdad.

OBS datumet, söndag 29 augusti, det står fel datum i Lunnabladet!

Nytt Lunnablad

Du hittar nya Lunnabladet i Lunnablads-spalten här intill (PDF)
Det nyaste numret är överst i listan.