Ridläger och kurser sommaren 2023

Här finns information om sommarens härliga ridläger och kurser. Det finns info även i stallet och på Hippocrates. Du anmäler dig via Hippocrates. Hör av dig till info@lunnaridklubb.se om du har frågor om läger, anmälan eller annat.

Läs om sommaren på Lunna Rid­klubb i
Ridläger 2023 Lunna Ridklubb
Det blir bland annat Järngängets ridläger, träningsläger, Sinnenas ridläger, även­tyrsritt, dressyrkurs, nybörjarkurs för vuxna med mera. Andra läger är familjeläger och ett läger med fokus på relationen mellan människa och häst. Det blir också läger för dig som har börjat galoppera och för dig som börjat hoppa.

Välkomna!

Anmäl dig via ditt konto i Hippocrates.
Läs mer om hur det fungerar här och hur du skapar konto: Hippocrates

När du loggat in, tryck på fältet Ridskolan. Välj den familjemedlem /elev som ska anmälas.
Då ser du Kurser/Läger och flera olika rubriker. När du ser det läger du är intresserad av, klicka på Klicka för att se lektionstillfällen och där kan du läsa om lägret via den blåa rutan Info.
Om aktiviteten passar så klicka på Boka vald aktivitet.